Jaa nu e det baske mig dags att blogga igen!!!

Tänk att det finns folk till allt! Att dom inte tröttnar på att ljuga och tyvärr har den skara som tror på en lögnare blivit större. Hur kommer en lögnares värld att se ut när sanning tar över? Ja det kanske inte är värt att veta eller ens försöka förstå..för ibland är det inte långt till backen. Men att gräva sin egen grop är dom oftast bra på, jag kan fylla igen den sen om ingen annan gör det:)
Idag fick jag ett anonymt mail med en tråd från Facebook...ja herregud vad säger man??? Ska klistra in den här men naturligtvis inte med några namn eller så...för det är inte ok att lämna ut! Läste status idag om diagnoser som var intressanta och undrar vilken diagnos vederbörande då skulle få? Ja jag vet inte men har ju så klart mina aningar..men jag är som alla förstår ingen psykiatriker vilket tydligen vissa kan vara utan att ha legitimation för det:(
Statuskrivaren:
Fan för idioter. Vill bara gråta och skrika ut min ilska. Jag vill inte lämna min Hund till fyllebulten....

GillaSluta gilla ·

 •  

  Vad ?

  · GillaSluta gilla

 •  

  mm. känner mej just nu som flådd. alla tar allt från mej

  · GillaSluta gilla

   

  men han kan väll inte ta honom. de bestämmer väl du som är uppfödare?? håller tummarna· GillaSluta gilla

 •  

  Va Fn händer?? Ta hand om dig!!

  · GillaSluta gilla

 •  

  Du har betalat honom för Hunden. Han kan fan inte ta honom.Nu är jag skit förbannad.Nä nu jävlar!!!!!

  · GillaSluta gilla ·

 •  

  FAN VAD JAG ÄR ARGGGGGGGGG

  · GillaSluta gilla ·

  VA?

  · GillaSluta gilla

 •  

  händer jag åker genast o slår ihjäl honom han ska fan inte ta betalt o sen ta tillbaka hunden fattar han väl ps som skriver genom syrran

  · GillaSluta gilla

Detta är tråden jag fick och som jag nu vill att folk läser! I denna tråd som ni ser finns det även hot..dödshot kan jag se det som!! Här har statusskrivaren påstått att hon har betalt för hunden vilket enligt ägaren inte alls är så. Men för att skydda sig så har personen ljugit till sina "vänner" om detta! Varför? Mmmm det undrar jag med för det finns andra mail på att han lämnade hunden där när han blev utslängd! Med lite pengar i fickan, ingen bostad, skuldsatt med hjälp av denna person...och inget jobb just då!! Men den personen har iaf fått pengar genom att använda hunden till parning och utan att berätta att hunden inte stod på sig då!!
Nej jag är bara så glad att den personen inte finns mer i mitt liv...får bara se hur länge personen blir kvar i hundvärlden!
Själv tar jag det lite lugnt nu och funderar på att söka upp sängen..måste bara ute med mina goa hundar först:) Dom är det bästa jag har och tur att dom är friska och krya, men skulle bli riktigt glad om dom kunde ta sig ett bad lite då och då..haha
Nej nu blir det natti natta...Å tänk jag är inte rädd för ormen...men andra kanske ska se upp:)

Glad Påsk:)

Nu är det påskafton och här är det fint väder med sol, men kallt som bara den:( Har tagit det lugnt på förmiddagen och tagit promenader med vovvarna. Nu är det matdags för dom och jag ska spela liten stund.
Är så glad att jag har så fina vovvar..trots att jag vet att det finns olika åsikter om den saken.  Men för mig är dom det finaste som finns i hela världen:). Tänk vad tiden går! Snart blir Sigrid ett år, fattar inte vad fort det gått. Sigge är redan över 18 månader och det är inte långt kvar till Valle blir 8 år...Usch varför går tiden så fort?

Själv känns det som jag har haft fullt upp dels med jobbet och det är skönt men också privat. Har fått roliga mail ja ja tråkiga också, men kanske inte så tokiga för mig..hehe. Har klippt och klistrat för att vissa har lite svårt med att ta med hela mail i skrift, så lite tur är det att det går att kopiera:). Annars är det lugna gatan här och som vanligt så har vi väldigt roligt på våra telefonmöten...haha. Måste säga att jag uppskattar mina vänner...ja jag har några..hihi Och även mina nyvunna vänner har jag trevligt med. Tänk att en ny värld kan öppna sig när man lär känna folk..

Nej nu ska här fixas lite och grejas.
Hoppas vänner att ni får en bra påskafton, ovännerna får kanske akta sig för påskkärringarna.
Ha det gör gött.

Mycket händer!

En del har hänt sen jag sist bloggade.
I fredags fick jag besök som var här i hela helgen...det var riktigt kul! Det blev lite vin och långa samtal. Tidigt i säng!
Upp å hoppa lördagmorron glad och positiv:) Resan gick mot Stockholm och föreläsningar om Leonbergern. En otroligt kul och givande dag var verkligen värd att vara där. Mycket nya och uppdaterade saker som diskuterades. Hjärtan var väldigt intressant och något vi i rasen bör fundera på hur vi ska gå vidare med.
Sjöström från Strömsholm hade en otroligt givande föreläsning om ledproblem och hur vi ska tänka med valpar och motion. Eller kanske ska skriva fysisk aktivitet. Lite om tumörer och cancer och genetik samt Agrias topp sjukdomar som våra hundar avlider i. Ja det var mycket intressant! Får tacka alla som gjorde denna konferens möjlig.
Och många människor var det som kom trots det dåliga vädret. Kul att få ansikte på folk som man har på FB:).
När vi kom hem slappade vi med lite vin och skulle gå i säng tidigt..haha! Jo då nog satt vi uppe till kl blev över 1.
Upp tidigt på söndag igen! Då var vi på utställning på Sundbyholm och ställde rottisar. Så glad för Carros skull alla tre tikvalparna placerade med fina resultat och trea i uppfödarklass. Grattis vännen:)
Igår måndag var jag ledig och det var skönt. Idag blir det jobb igen äntligen lite struktur och glad ska man vara som har ett jobb att gå till! Hur i jisse namn klarar sig andra som inte ens vill söka jobb??? För inte går det väl att leva på uppfödning?? Eller vissa kanske kan det! Ja ja jag har det iaf bra som har ett jobb.
Hur orkar vissa att hålla på med ett jävla svammel istället för att erkänna sina fel? Men som sagt till slut får sådana människor ormbett i röven:)

Ha det gör gött mina vänner:) Mina ovänner kan hålla sig borta:)
Hej å hå.

RSS 2.0