Hahaha jaa vad ska man säga??

Jobbet gick fint, i morgon börjar jag kl 05..whhiiihoo! Sen är jag ledig fram till tisdag:) Mumsemums:)
Jodå idag kom brevet...kan inte annat än skratta åt saker och ting...haha. Oj är visst någon som skakar vad jag kan se....jo så hemsk e jag...stackare! Ska skicka med hela mailen istället för att bara plocka ut några rader som dras ur hela konversationen..haha Men det gör inget för jag har dom mailen kvar i sin helhet. Att sedan påstå saker som inte ens är sant ja det ska jag se till att det blir intyg på. Ska ringa den socialtjänsten i morgon..Kan ju användas till mer än detta:).
Jo då hitta på saker när man skriver brev är inte svårt, men jag håller mig till sanningen! Det borde nog fler göra. Ja ja jag har ju pratat om ormen..fasen att inte alla förstår det...nafs nafs.
Härliga skratt har det varit idag och det är ljuvligt med glada och trevliga vänner...oj nu glömde jag ju..jag har ju inga vänner sorry.
Herregud vad tiden går när man har kul, nu är det allt sängen som kallar..Undrar vem som väcker mig vid 03.30? Spännande.

Ha en bra fortsättning på kvällen...akta rumpan!

Vilka får skriva blogg????

Varför ska det bara vissa få skriva vad dom vill i en blogg? Det är den stora frågan..Läste en annan blogg idag och den var tydligen helt ok att skriva. Varför? Vissa personer kan ju skriva hur jäkla tokigt som helst och andra ska inte få göra det. Men jag gör som jag vill och skriver här om det jag vill...så länge jag inte skriver namn och sånt! Den som känner sig träffad kanske har dåligt samvete? Eller bara tror att allt som skrivs är riktat åt det hållet..ja då kan den personen sluta läsa!  Nog om detta..
Jag vet att det är ett attans spring på min blogg och visst det är kul:) Kopieringen går nog lysande..se bara till att det finns bläck i skrivarna också..eller det kanske inte behövs..gud vad dum jag var nu!!  En del kanske skickar det vidare via mail? Varsegod<3
Idag har det varit en ganska lugn dag och i morron samt fredag är det arbetsdagar igen:) Underbart att ha ett jobb så jag får något att leva på iaf. Kan ju undra hur andra kan klara sig utan arbete? Tycker lite synd om dom faktiskt. För idag är det inte lätt på den fronten. Hua. Jag undrar hur det ska gå för barnbarnen den dagen det är dags för dom att söka ett arbete, nja det är ju några år tills dess.
På fredag får jag nattbesök jisses vad kul det ska bli:)
Nej nu ni är det dags att hitta sängen...
Sov gott ..å glöm inte rövbitaren..hehe

Dusch kan vara otäckt!!

Igår blev det inget bloggande hade annat för mig.
Dagen började med pepp åt mig själv innan hunddusch..gick inte som jag hade tänkt mig:( Men det blev iaf en hund som blev ren och fin..Sigge pojken luktar nu såpa:) Å tack Carina för tipset om den däringa duken...den var verkligen super! Har nog aldrig haft ett sådant torrt golv efter dusch som idag! Tur man har någon god vän...haha MEN vad jag vet har jag flera..som faktiskt bryr sig:) Tack för att Ni finns:)
Har haft ett mycket trevligt samtal med en karl idag...hehe..Mina vänner ni vet nog vem..hehe. Var riktigt kul att pratas vid..Herr???.
För övrigt har det varit lugna gatan här idag..städat och strukit gardiner. Och druckit av min goda hemgjorda saft! Mumsfilibaba:).
Nu närmar sig lördagen och Avelskonferensen med stormsteg och det ska bli så kul att få träffa lite nya människor. En del har jag chattat med på FB och nu ska vi äntligen få träffas:). Det ska bli så kul.
Jodå jadå det väntas ju på pengar fortfarande av en "stor" uppfödare som har väldigt svårt att betala skulder! Vet att den personen är skyldig andra människor pengar också och det är inte lite pengar som borde varit betalda.. Tänk att man är så blåögd och tror på en sådan person. Tur är ju att jag har alla mailen kvar över vår konversation, så det ska inte bli några svårigheter att bevisa! Har alla mail kvar som den personen skrivit om saker och ting, så det är lite konstigt att folk fortfarande kan umgås och tro på lögner. Undrar vad folk skulle säga om jag vidarbefodrar mailen till folk som borde få ta del av dom? Då blir det nog pottan istället för m.....an...hehe Men som jag alltid sagt..man kan inte gömma sig för sanningen och tro att den inte kommer fram...oavsett hur många lögner man stoppar i folk! Tänk bara tanken att vara tvungen att komma ihåg vad man sagt till den eller den...eller också kan man ju bara säga att JAG har inte sagt något till den personen...sånt kallar jag "Teflonminne"!
Nej nu snarkas det ordentligt i hallen;) Måste vara ett tecken på att det är dags att hitta in till sängen.
Håll ordning på ormen bara...kan göra ont i röven annars..
Ha det bäst:)

Sommartid:)

Undrar vad jag ska tycka om det??? Inte blir jag iaf piggare av att gå upp tidigare än vanligt. Får se hur det ser ut senare i veckan. Blir intressant.

Oj redan har jag märkt spåren och spring på sidan..det går fort...men jag tycker bara det är kul:) Konstigt att det syns så tydligt...in på en sida och sen kliver man över till min sida...hahaha säger jag bara. Hoppas bara att ni trivs på sidan och ni kan ju kommentera också:).
Ja nu är snart denna dag till ända, och jag ska inte klaga över dagen:) Hunnit med en hel del som legat efter..och kokat lite saft av förra årets bär får se hur den smakar sen.
På lördag är det både kurs och konferens..men det är inte svårt att välja:) Ska bli så intressant att höra hur folk ser på avel och uppfödning. Inte för att jag vet om jag någonsin mer tar någon kull men lärdom och kunskap är inget tungt att bära. Men det är ju också då viktigt kanske att man använder sin kunskap på rätt sätt! Vet att det är många valpar och fler kommer det och då får iaf jag tänka om, verkar som marknaden är mättad. Då får man avvakta lite:) Så penningkåt är jag inte så att jag måste ha en kull...Jaa jag vet att det kostar och det är inte lite pengar...det som kanske ses som bra är ju att man lägger ut en del av pengarna innan valparna kommer och då kan det bli många kronor i handen när de säljs. Hoppas ni förstod vad jag menar:)
Mina älskade livkamrater verkar trivas med sin matte:) Men snart blir det nog löp här i huset ! Oj oj säger jag bara då..men det är också löst..vill ju inte på några villkor ha någon blandraskull! Så det gäller att veta vad man håller på med. Kan också tala om att nu för tiden blir det många promenader, det är stora hundar och här finns det gott om andra vovvar så det blir en och en!
Nu blir det lugna gatan tills imorron. Vi ska ut och ta promenader nu och busa lite med varandra. Blir nog lite galoppa också:).
Ha en fortsatt bra kväller..och kom ihåg vad jag sagt om ormen....den kan bita sig själv i röva!
Ha det bäst ni som är värda det!

Funderingar?

Hmm eftersom den andra bloggen inte blev som jag tänkt mig så har jag nu bytt:)
Ja vi får se hur denna fungerar istället..hoppas på det bästa:)

Nu ska här bloggas:)

Eftersom jag tror jag är den enda som inte har någon blogg så var det dags att starta denna nu. Ja vad ska den då handla om??? Blir nog allt och ingenting. Enklare att inte absolut bestämma ämne utan det får komma allt eftersom.
Har läst lite i andras bloggar och visst reagerar man på vissa..Nu tänker jag springa runt som attan på andras bloggar och glo…å kanske någon länkar till denna bloggen…hahaha

Jag har både körkort, bil och hundar, men springer inte ihjäl mig för några utställningar. Dom kostar en massa pengar och om jag ska ha mina hundar till avel så måste jag inte ställa dom från valp. Jag kan planera hur och när dom ska ställas. Sen är det ju inte lika kul att ställa när man vet att det ställs hundar i grupperna som är fasen mig hela 5 veckor äldre än mina små!!! Mmmm detta kallar jag verkligen oseriöst. Men vad sjutton jag väntar..vem har bråttom??
Här ska det bara tas lugnt och vovvarna får växa i lugn och ro:)

Hoppas jag får råd att åka till Karlstad och glo lite där..jo då en del vet vad jag vill glo på!

Om någon undrar varför jag döpt bloggen till Monster så är det ett av alla smeknamn jag fått från en tidigare vän:( Det finns fler saker jag blivit kallad men jag bryr mig inte..Paroderar hellre på de dumheterna:)

Nej nu ska jag mys pysa lite med djuren…och odjuren haha
Ha det gör gött och gör inte som ormen…biter sig själv i baken!


RSS 2.0